Inside the unique redesign of Microsoft’s Silicon Valley headquarters

7 December, 2017

Microsoft just broke ground on a full redesign of its Silicon Valley headquarters. The new campus sets a new standard for sustainability as the first tech campus in the area with net-zero water certification. One hundred percent of the office’s non-drinking water will come from rainfall or on-site recycled water.

“It’s important that Microsoft’s Silicon Valley campus has a positive impact on the local community and surrounding environment,” says Brad Smith, Microsoft president and chief legal officer. “That’s why we’ve designed the space with one particular resource in mind: water. We’ve also designed the grounds in a way that will revitalize and support the neighboring Stevens Creek waterway and ecosystem.”

You can explore the new campus and learn more in A Watershed Moment, a digital storybook on Microsoft Story Labs.